maanantai 16. marraskuuta 2009

Kauhia kasvuvauhti

Moikka taas. Paljon on opittu uusia asioita ja tultu paremmaksi jo vähän tutummissa. Viime viikolla oli sitten aika jättää Bati yksin kotiin hiukka pidemmäksi aikaa. Makkarin ovi oli kiinni, mutta muuten koira saa kuljeksia vapaasti. Siis ainakin toistaiseksi :) Kun Lars tuli kotiin ei ollut pikku riiviö tuhonnut mitään, täysin vapaana oleilu saa siksi jatkua.

Sunnuntaina yövuoron jälkeen tulin aamulla kotiin, tein Batille ruoan ja lähdettiin ulos. Kotona sitten Bati alkoi tosi levottomasti nuoleskella ja kirputtaa tassujaan. Sydän kurkussa yritin selvitellä syytä. Kasvattajan kanssa puhuttiin tassujen pesun jälkeen puhelimessa ja kaikki onneksi kunnossa. Pääsi pikku sydäntenvalloittaja säikäyttämään äitinsä. Todennäköisesti lumen sulamisen jäljiltä joku lannoite tms. tassuille päästessä aiheutti kutinaa.

Batista on kasvanut tosi huimasti. Hää on täynnä energiaa ja leikkiminen kera hepuloinnin on heti nukkumisen ja syömisen jälkeen ihaninta :) Kynsien leikkuu onnistuu ihan kivasti mutta pesulla käynti on YÖK. Pissapapereiden repimistä käytetään mielenilmaisuna, jos ei saa omasta mielestään tarpeeksi huomiota osakseen. Bati ei juuri koskaan hauku, kaksi kertaa hepuleiden yhteydessä on muutama haukku tullut ja se on ollut siinä. En toki valita :)

Tällä viikolla luvassa sitten seisontatreeniä, se kun ei edelleenkään ole hallussa ja totuttelua uuteen takkiin :)


"Osaan poseerata vaikka just heräsin"




Ja siis tämähän ei ole sallittua :)


Riiviö <3>


Tästä on puhuttu monet ja monet kerrat :)

Hän osaa myös kumartaa :D


"Äitillä oli herkkua kädessä kun se tuli keittiöstä..
..tarkoituksena harjoitella seisomista mutta se oli koko ajan joko liian alhaalla tai ylhäällä, voisko joku neuvoa sitä ettei se aina mua syytä etten muka seisoa osais?!"


2 kommenttia:

  1. Mä ehdotan Bati että pistät sen äiskän kauppaan ostamaan mustan näyttelyhihnan, kapean, esim. rescon :P! Sit pakkaat ne ihmisvanhemmat autoon ja hurautat tänne treeneihin ja sukuloimaan ;)! Mutta hienosti sä näytät seisovan, sano äiskälle et jos se haluaa huikkaa mua niin mä laitan semmosen seisontaoppaan sille sähköpostiin :)
    Kasvattajakin alkaa olee elävien kirjoissa ja kärsä ja saparo alkaa hävitä :D

    VastaaPoista
  2. Hienostihan sä Bati seisot, Wau. Ja kyl sä opit haukkuu ainakin meillä käynnin jälkeen. Vallu nimittäin komentaa isoja poikia haukkumalla, jollei saa tahtoaan läpi. Isot kyllä vaan hymähtelee, että mitäs siinä nappula vikiset :D

    VastaaPoista