maanantai 9. marraskuuta 2009

Uusi viikko alkaa

Käynnissä on toinen kokonainen viikko Batistan kanssa. Kaikki sujuu edelleen tosi mukavasti. Hihnassa kävely on meidän bravuuri, seisomisesta ei vielä ainakaan ole kauheasti mitään tullut :) Pojassa riittää hurjasti energiaa, ruoka maistuu ja kaikki meillä käyneet vieraat on Batin mielestä ollu niiiin ihania ja hyvän makusia. Pikku nokosten jälkeen vauhti on aivan järjetön, korvat luimussa ja häntä suorana juostaan koko asuntoa ympäri ja sit välillä pysähdytään puremaan, tositosi kovaa ja tuohan sattuu, ja ikävä kyllä ensimmäisenä suuhun yleensä osuu oma varvas tai sormi. Kun Batille antaa vaihtoehtopurulelun varpaan sijasta on ongelma ratkaistu, ainakin melkein :)

Erilaiset äänet on Batistan mielestä kanssa superkivoja, korkeat äänet saa pään kääntyilemään kuin pöllöllä ja BB:n välikohta-äänet ajaa koiran aina tv:n ääreen. Oma nimikin on jo hallussa, ei tarvii Sepiä huudella :) Yksinolo ja autossa matkustaminen alkaa pikku itkuilla mutta nyt mitä enemmän ollaan näitä treenailtu niin nukkumiseksi se aina on mennyt, siinä Bati on TODELLA hyvä, siis nukkumisessa.

Tässä vielä muutama kuva isänpäivältä




"Mä osaan hymyillä :)"

"Ja kun mä tällai söpösti hymyilen, ei äiti varmaan huomaa et just kävin pisulla pyyhkeelle"


















"Älä koko aika kuvaa!" (Oikein käännettynä "Ota vielä tästäkin kuvakulmasta ja tästä ja..")





7 kommenttia:

  1. Voi vitsit mikä ikävä ailahtisydämmes kun näit kuvia katsoo, Bati on niin hurmaavaa persoona <3! Selvästi poseraus kameralle on samaa luokkaa kuin isovaarilla :)! Hienoa kuulla et harjottelut oikeeseen elämään alkaa sujumaan.
    Kasvattaja ei tunnusta tehneensä Batista BB-fania, muuten vaan pennut joutui katsomaan 24/7 :D:D

    VastaaPoista
  2. Sieltähän se BB-fanitus olikin lähtöisin :) Mä olin ihan unohtanut. Mä luulen että Bati ois aivan intoa täynnä jos pääsis vähän sukulaisten poskia maistelemaan :D Pikku hiljaa taitaa kyllästyttää tuo pelkkä kaksjalkaisten seura.

    VastaaPoista
  3. Teidän tarvii hurauttaa sunnuntaina tänne, niin Siiri pitää mielellää tädin leikkikoulua ja nyt on pihallakin aitaus et siihenkin pääsee temmeltämään :P

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihania kuvia Batista <3

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia pikku-Batista :) Kukakohan on Batin bb-suosikki? ;)

    VastaaPoista
  6. Bati tykkää EsaA:sta, mä oon ihan varma siit ;)

    VastaaPoista
  7. Bati tykkää vaan Vapusta :D Ja sit toki siitä ihme välikohta äänestä.

    VastaaPoista