maanantai 2. marraskuuta 2009

Batista kotona :)

Viimeinkin tää tapahtu, pikku perhe on kasassa <3


Eilen lähettiin kasvattajalta kolmen aikaan ajelemaan kotia kohti. Pikkunen nukkui koko matkan ja kotipihalla käveltiin hetki hihnassa ja hienosti pissasi ulos :) Kotona sitte hissukseen tutkailtiin uudet nurkat ja jostain syystä ruokakuppi oli niin kovin kauhean pelottava, nyt onneksi siihenkin totuttu ja ruoka maittaa. Batista on kova poika leikkimään, syömään ja yks lempiharrastus on ehdottomasti nukkuminen ja mieluiten tietysti mahdollisimman lähellä isiä tai äitiä :) Iltaleikkien yhteydessä Bati pysähteli tuijottamaan BB:tä, tais poikaa kiinnostaa Vappu :)

Illalla nukkumaan meno onnistui aika kivasti ongelmitta, vähän piti tietysti temmeltää ennen ku sitten silmät puolillaan kiinni Bati kömpi omaan sänkyyn. Neljän aikaan aamusta herättiin pikku itkuun ja sängyn reunan raapimiseen mutta pisun ja pienen leikin jälkeen nukuttiin omissa sängyissä seittemään asti :) Sitten ruoan jälkeen puettiin takki niskaan ja lähettiin vähän ulos tepastelemaan, sama tehtiin lounasaikaan.

Ei voi olla kun onnellinen :) Batista on valloittanut jo meidän ja naapurien sydämet. Kun ollaan vähän kotiuduttu niin on aika esitellä kaksijalkaisten sukua uudelle tulokkaalle. Kaikki on tosiaan toistaiseksi menny tosi kivasti. Hihnassa kävely sujuu mallikkaasti ja takkia kun laitetaan niin Bati tulee itse istumaan selin eteen, ihan kuin hän olis ollut puettavana jo montakin kertaa :)

Nyt Lars on töissä ja Bati nukkuu sylissä, näkee ilmeisesti Grace-äidistä ja imetyksestä unta, niin kovin suu ja tassut käy :) Me kaikki kolme täällä odotellaan pikkujouluja, joissa sitten sisarukset pääsis keskenään riehumaan meidän omistajien turistessa omia juttujamme. Laajasalon pikku perhe lähettää kaikille sukulaisille paljon paijjausta ja rapsutusta! Ja onnea vielä sisaruksillekin uuden kodin johdosta!



Kuvia laitetaan kunhan kamera edes vähän pysyy pennun perässä :)


-Minni ja Bati-

4 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla, miten Batin kotielo on lähtenyt käyntiin. Vallu lähettää paljon terkkuja veljelleen ja toivoo, että Bati kaksjalkaisineen ehtii jossain vaiheessa poikkeamaan täällä Espoossa. Saisi pojat temmeltää tuossa pikkupihalla Isojen poikien vahtiessa :D

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun Batin kotiutuminen on lähtenyt kanssa noin ihanasta käyntiin! Kasvattajatäti täällä jo kovin odottaa että se kamera ehtis Batin perässä :P

    VastaaPoista
  3. Olipa mukava lukea täältä, että teillä on lähtenyt noin hienosti yhteiselo käyntiin :D Paljon terveisiä Batille Martta-siskolta!!! :)

    VastaaPoista