keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Ensilumi

Valkoinen maa on nyt täällä :) Laajasalossa sataa lunta niin että autot ja maa on valkoisena. Batistan kanssa käytiin iltapisulla ja ihmettelemässä mitä tuo ihmeellinen valkoinen, kylmä ja märkä hötö on. Njamnjam kun sitä ois vaan pitäny saada syödä. Tänään kävi vieraitakin aikasemmin illalla. Bati ei oo tähän mennessä ujostellut ketään, mikä on aivan mahtava juttu, kaikki meillä vierailleet on saaneet saman suukkomyrsky vastaanoton :) Tänään treenattiin myös vähän autossa oloa ja juuri lyötiin lukkoon mopsiriennot Vallu-veljen luokse espooseen kuun lopussa. Vallulla on kaverina kaks isoa mopsipoikaa, joten siellä tulee vauhtia riittämään :) Batista lähettää suukkomyräkän kaikille sukulaisilleen!

Muutama kuva lumikävelystä.

6 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Jooh mä taas :P! Hienosti kirjotin väärin melkein joka sanan :D!
    Ihanan näköinen on herra Batista ensilumella, toinen niin liikuttavasti tutkii että mitä ihmeellistä tää valkoinen juttu on <3!
    Kiva kun ootte menossa Vallun luokse rientoihin. Vallun äiskälle jo asetin ukaasin et kuvia on otettava ja PALJON! ;)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Mä tein Jennat ja poistin ekan viestin, kun väitin Andyä Ansyks :(. Mut tässä viesti korjattuna.

    Oi että, ku Bati on niin ihana tossa paidassa ja tossa HIHNASSA, mitä ei tapeta, niinkuin meillä.

    Täällä ootellaan kovasti Batin tapaamista. Isot pojat kyl kuiskas, et jos Bati on yhtä vauhdikas kuin Vallu, ni ne piiloutuu keittiön pöydän alle ;). Ei vaiska, ei niit saa mikään piiloutumaan, sillon kuin vieraita tulee. Ovikellon ääni on niille merkki siitä, et nyt riehutaan :D

    Jennan ukaasi on vastaanotettu ja kuvia tulee, ellein mun kamera taas keksi jotain kivaa ;).

    Tapaamista odotellen Päivi, Fonzie, Andy ja Vallu

    VastaaPoista
  5. Bati riehaantuu päivä päivältä enemmän :) Mut voit kertoa isoille että meitä tulee kaksin kappalein kaksjalkaisia sylejä, jonne tarpeen tullen saa tulla suojaan :) Ehkä Bati on siks niin nätisti hihnassa kun kaulapanta on kakspäätä liian löysällä :D

    VastaaPoista
  6. Pojat, niin isot kuin pienikin, olivat onnessaan kuullessaan lisäsyleistä ;). Minäkin höllensin tänään pantaa oikein kunnolla ja vein pojun eka kertaa ulos etuovesta, niin ei ehtinyt edes huomaamaan, että SE hihnakin oli mukana. Toi aidattu pikku takapiha on muuten kiva, mutta ei auta mitenkään hihnatotutteluun, koska jos isotkin siellä on vapaana, niin miksei Vallukin :).

    VastaaPoista