perjantai 30. lokakuuta 2009

Huomenna <3

Yksi päivä vielä :) Tätä on niin kovin odotettu. Nyt on häkki, lelut, herkut, ruoka, pannat, hihna ja takki hankittu. Ja no joo, kun katson tota kasaa tossa ruokapöydällä niin taitaa siinä olla vielä jokunen muukin juttu pikkusta varten. Vähän jännittää miten alku tulee menemään mutta kasvattajalta on saatu sylin täydeltä hyvää ohjeistusta niin kaikki sujuu varmasti oikeen mukavasti :) Batin sisarukset onkin jo kotiutuneet ja kaikilla elämä uudessa kodissa alkanut hyvin. Niin Batillahan on kaksi siskoa; Martta ja Alma sekä veli Vallu. Hellyyttävin nelikko, mitä tiedän <3

Huomenna puolen päivän aikaan suunnataan auton nokka kohti saloa ja alkaa meidän uuden pikku perheen elämä olla tooosi lähellä :) Päivitän blogia varmaan jo heti maanantaina ja kerron ensimmäisestä tutustumispäivästä ja perheemme ihka ensimmäisestä yhteisestä yöstä :)

Onnen täyttämää viikonloppua kaikille!

-Minni-

4 kommenttia:

  1. Teillä on ihanan jännät hetket siellä :)
    Innolla odotan kuulumisia Batin kotiutumisesta. Eiköhän hänkin ole reipas mies, koko nelikko tuntuu olevan ;)

    VastaaPoista
  2. Se on siis tänään ;). Batille isot halit kotiutumisen johdosta. Vallu on jo täällä meillä ottanut ohjat käsiinsä, et Vallu vie ja me muut vikistään ;).

    VastaaPoista
  3. Nyt ollaan jo tosi lähellä monen viikon odotuksen päättymistä :) Huomenna kerron sitte viimeisen kotiutujan ensimmäisestä illasta ja yöstä uudessa huushollissa.

    VastaaPoista
  4. Ou tsiisus, en viittinyt soittaa, jos tänään tahdotte olla ihan omissa oloissanne, mutta mutta paaljon onnea ja haleja teille kaikille <3

    VastaaPoista