tiistai 13. lokakuuta 2009

Odotusaika

Nyt koiranhankinnan alla oli pakko opetella käyttämään blogia, jotta myöhemmin voin sitten kertoa uutisia pikku Batista. Eli täällä kirjoittaa 23-vuotias helsinkiläistyttö ja asun avopuolisoni kanssa Laajasalossa. Pitkään podetun koirakuumeen jälkeen meille saapuu 1.11 kennel Oscularia'sta mopsipoika Batista :)

Mopsista olen haaveillut jo pikkutytöstä lähtien, kun Pochahontas piirroselokuva ilmestyi. Kotona meillä oli ensin Partacollie Sesse ja Chihuahua Leevi. Ensimmäinen Rottweilerimme, Otto, saapui meille kun olin vasta pari vuotias. Myöhemmin meillä on kotona vaikuttanut Rottweilerit Rosso ja Onni, Ranskanbulldoggi Jaska ja nyt viimeisimpänä Onnin kaveriksi saapui Mäyräkoira Milo. Eli jonkinlainen koiratausta löytyy :)

Batista tulen kirjoittamaan lisää kun pentu meille saapuu. Tuntuu vain, että päivät ei kulu millään ja olisi vielä ikuisuus siihen, että Bati saadaan kotiin. Onneksi kasvattaja pitää pentublogia, jotta voidaan seurata pennun kasvua ja lukea kuulumisia. On käynyt kyllä todella hyvä tuuri, että olemme löytäneet näin hyvän kasvattajan ja tuntuu turvallisemmalta kun tietää, että apu on aina saatavilla.

Bati on pääosin tulossa meille kotikoiraksi, mutta näyttelyissä tulemme käymään mahdollisuuksien mukaan. Kasvattajan kanssa olikin jo puhetta, että alkukeväästä johonkin pentunäyttelyyn ja kasvattajaluokkaan osallistumme. Eli jos näyttää siltä, että Batista kasvaa reipas näyttelypoika, tulemme varmasti useamminkin kehissä pyörähtämään.


-Minni-

2 kommenttia:

  1. Jee Minni, nyt on teilläkin blogi. Käyn sitten lukemassa täällä aktiivisesti teidän elämästä. pus.

    VastaaPoista
  2. Heippa!

    Täällä kirjoittelee Batin veljen, Vallun, tulevat omistajat. Kyllä vauhtia noissa pennuissa piisaa. Nyt vaan jännityksellä odotellaan, miten meidän isot pojat, Fonzie 4 vee ja Andy 2,5 vee, uuteen tulokkaaseen suhtautuu ;). Mopseissa muuten on sellanen pikku vika, että niitä vaan haluaa enemmän ja enemmän. Viimeistään pentunäyttelyissä nähdään.

    Terveisin Päivi ja Isot pojat

    VastaaPoista