tiistai 20. lokakuuta 2009

12 yötä jäljellä :)

Enää kaksitoista koiratonta yötä. Täällä ollaan nyt jo tosi malttamattomia :) Batistan sänky odottelee jo lämmittäjää ja on täynnä leluja,kaulapantoja ja tänään hankittu hihna. Keittiöstä, jossa kaappitilaa ei äärettömästi ole, onnistuin tyhjentämään yhden isoimmista kaapeista, jonne sitten pikku kulinaristin herkut piilotetaan.

Sunnuntaina oltiin kattomassa pentuja. Meinas tippua silmät kun näki paljon ovat kasvaneet. Viimeks pennut jaksoi olla hetken hereillä ja vähän temmeltää ja viime sunnuntaina energiaa tuntu riittävän loputtomiin :) Pikku unet otetiin välissä ja taas mentiin. Sormet ja varpaat täynnä pieniä reikiä, kiitos kakrujen hampaiden. Oli mahtava huomata ettei kukaan pennuista aristellut meitä ja unetkin otettiin sylissä, kaikki tassut ilmassa eri suuntin sojottaen :)

Kovin montaa onnistunutta kuvaa ei onnistuttu saamaan. Pentujen vauhdissa ei kamera pysy mukana, ja luulen että 90% kasvattajalla vietetystä ajasta meni pentujen kanssa touhuamiseen ja niille "kidikidikiiikidi" tyylillä puheluun :) Videokuvasta tuli huomatuksi että pennuille puhuu ihan kuin ihmislapsille. Mutta nyt muutama kuva Hra Batistasta :)












2 kommenttia:

  1. Mun ois tarvinnu varmaan olla kameran kans ottaa teist kuvat, kun näitte pennut, se ois ollu hauskaa :P
    Kiva kun kävitte, Seppo, eiku sepi eiku siis Bati odottelee tääl kans hampaat ojossa et pääsee testailemaan niit teihin oikeen kunnolla :P
    Eilen käytiin MArtan tulevas kodis kyläs, pennut meni siel kaameet kyytiä, Sep... nii siis Bati meni etunenäs tutkimaa uusia paikkoja, autossa vaa kuorsattiin :))

    VastaaPoista